hacklemeye davet ediyor. Bu, bir süredir etrafta bulunan Sony’nin Akıllı Saatidir. Android telefonunuzla birlikte kullanılmak üzere geliştirilmiştir ve uygulama tasarımcılarının bununla etkileşime girmesini sağlayan bir SDK’yı dahil etmiştir. Ama şimdi Sony onu büyük bir adım daha alıyor. Smartwatch için kendi ürün yazılımınızı kesmek için bilmeniz gereken her şeyi yayınladılar.

Bu makalelerin navigasyon şeması, kazmak istediğiniz altta beş menü öğesini içermektedir. Bizim için en ilginç olanı, “SmartWatch Hacker Rehberi” dedi. Görünümde kullanılan donanımı ve periferik bileşenin birbirlerine nasıl bağlandığı şekilde çıplak yerleştirir. Bu, saati yönlendiren STM32 (ARM) mikrodenetleyici ile başlar. Ekranın nasıl ele alındığını (SPI1) açık ve kapatması için nasıl ele alındığını (SPI1) dosyalamak için devam eder. Aynısı bluetooth, ivmeölçer, zil ve dokunma sensörleri için de geçerlidir.

Firmware, Cihaz Firmware Yükseltme (DFU) modunu kullanarak USB üzerinden güncellenir. Çip bir hata ayıklayıcıyı bağlamanın herhangi bir yolu görmüyoruz. Devre kartında bir JTAG portu olup olmadığını görmemiz için aradık ve görünümü kırmadan ayrılmak gibi görünüyor.

Artık Sony’nin cihaz için planladığınızla kalmanıza gerek yok, straplez kol saati ile ne yapmak istiyorsun?

[Teşekkürler Brian]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *