Maker Faire Bay Area gelecek hafta sonu, yanı sıra bunun ne anlama geldiğini anlıyorsunuz: Cumartesi gecesi bir buluşma yapıyoruz. Bölgedeyseniz, katılmanızı çok önerdi. Boğazlı Blinky Geta-A-Hack. Onu yenemezsin. Opshark’ın göründüğünü duydum. Hepsi Opshark’ı selamla. K thx gidiyorsanız RSVP yapmak istemeyeceksiniz.

Sadece on iki yıl sürdü, ancak [Ladyada] son ​​olarak kendisini yapmanın kapağına soktu.

Nvidia, Jetson’a, son derece güçlü bir tek pano bilgisayarı + GPU, makine öğrenmesi, hayal kırıklığına ve robotik uygulamaları anlamına geliyordu. Düşük güçli cihazlarla zarif ml şeyler yapmak istiyorsanız, Jetson’u incelemenizi son derece öneririm. Tabii ki, Jetson, sadece herhangi bir makine robotu keşfedilen beyinlerdir; Aynı şekilde bir kas gerekir. Bu amaçla, NVIDIA, Isaac robotik simülatörünü piyasaya sürdü. Quadcopters, hovercrafts (?), Robotik kollar ve evet, selfie dronları gibi ortak donanım bitleri için bir simülatör. Ne anlama geliyor? Standartlaştırılmış donanım, birinin 3rd kutlama donanımı yaratacağı ve bu harika olduğu anlamına gelir.

Bu sadece bir gözlemdir, ancak fidget iplikçileri şimdi ana akımın içine çarpıyor. Bir yıl önce ne olduklarını ve şimdi anlamadıklarını anlamadık.

Bir Hebocon boktan bir robot savaşıdır. Dorkbotpdx, sadece ilk Hebocon’un yanı sıra sonuçları da beklediğiniz kadar boktandı. Bu boktan bir robot savaşı olduğundan, bir makerbot bir görünüm kazandı. Bu robot Spitterbot, rakibinin etrafındaki ekstrüzyon filamentini vurmak için tasarlandı. Makerbot kazandı mı? Evet, Spitterbot ‘en fakir kalite’ ödülünü kazandı.

SupayFrame, HASTADAY’in ana şirketi, San Fransisco ofisinde aylık-ish elektronik buluşmalarına sahiptir. Bu buluşmaların odağı, dikkat çekici bir şey geliştiren birisini keşfetmek, bunun hakkında konuşmalarını sağlamaktır. Mart Meetup, sıfırdan bir vektör ağ analizörü geliştiren [Pete Bevelacqua] özelliklidir. Video bir saate değer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *