Bir ton ucuz RF alıcı-verici panoları mevcuttur. [Martin] son ​​zamanlarda, projeleriniz için kablosuz donanım kazanırken aramak istediğiniz şeyleri geri bildirenlerin yanı sıra en tipik olanlara bir göz attı.

IKEA Fotoğraf Çerçevesi Plus Eski Laptop, [Victor] inşa ettiği bir rulo-kendi dijital fotoğraf çerçevesine eşittir. Ubuntu’yu çalıştırıyor, aynı zamanda çok daha güçlü olduğu kadar her şeyden daha genişletilebilir.

Buddy [HowTolou] kesinlikle flowrider’ı seviyor. O kadar ki, onları çalıştırmak için onları daha az maliyetli hale getireceğini tam olarak anlamaya çalışmasını sağlamak. Sörf alanı boyunca yer değiştirirken, biniciyi takip eden ayakta bir dalganın yaratılabileceğini tam olarak nasıl oluşturulduğunu birikir.

[Garrett], iş parçacığı, hata ayıklama ve hata işleme sağlayan bir Arduino kütüphanesi yayınladı. Kullanım odaları demeti, GitHub deposundan indirilebilir.

Noel tezahüratınızı ölçmek için tek bir yöntem var – kendinizi [GEOFF] tarafından oluşturulan XMeter’e bağlayın. Birkaç yıl önce nefes nefesi inşa eden aynı adam. Birkaç DIY probu kullanan galvanik reaksiyonu ölçerken bir televizyonda tatil etkinliklerinin görüntülerini yanıp söner.

Ve nihayet, sanal bir X86 sistemi ile oynayın. [Fabian Hemmer] JavaScript’te son derece tam özellikli sanal cihazı yazdı. Ellerinizi GitHub repo aracılığıyla kodun üzerine getirebilirsiniz. [Teşekkürler Martin]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *